Snart så, snart!

Hej, ni underbara följare!

 

Min utbildning närmar sig sitt slut, liksom maj - och då är jag klar, utbildad ekonomi- och löneadministratör. Då blir det till att söka jobb och lägga fokus på skrivandet, konsten och HEMISDAN. Och jag kommer kunna läsa böcker igen, och börja recensera. Uff vad jag längtar! 

Tanken är att hitta ett arbete där jag kan få tid till min skrivandet och konsten som bisyssla. Just nu frilansar jag ju, det jag funderar på är att eventuellt starta ett företag/förlag som representerar mig själv men sedan även kunna ta in andra i framtiden. Jag sitter på mycket kunskap nu och vet i vilka trådar jag ska dra i. Först i kö ligger dock att hitta ett jobb, helst inom utbildningen men i dessa tider tar jag vad som finns om så måste. För så fort jag får ett lugn kring stadig inkomst igen, så kan jag fokusera och börja planera inför det andra. 

Om jag väljer att starta eget, det kommer att ha och göra lite med vad för typ av jobb jag lyckas få också. Om det är inom utbildingen eller något helt annat. Är det något helt annat så lockar det ännu mer att få nyttja mina nyinlärda kunskaper. Men. Det huvudsakliga målet är att kunna lägga mer tid på skrivandet och konsten, oavsett eget eller ej. Men samtidigt, erbjuds det enbart heltidsjobb där ute så är jag dum om jag inte tar ett sådant om chansen blir min. Så snart jag vet min huvudsyssla kan jag planera för bisysslan. 

Nu måste jag plugga lite, har lektion snart igen också. 

Tack för ert tålamod, ni är bäst! 

 

(och för er som frågat efter gästbok, det kommer att skapas en igen). :) 

17 May 2021

 

 

Denna sida ligger bland de 10 bästa i konstkategorin!

Yeeey - heja mig! Glad jag blir!! :D

- till listan

 

 

      Vill du hjälpa mig på vägen?

             - dela gärna sidan!

           Bookmark and Share        

                          

                       Tack :)

 

 

MINA SENASTE BLOGGINLÄGG:

 

Anmäl er gärna till mitt nyhetsbrev! 

 

 

Det är alltid kul med länkvänner! Är du intresserad? Skicka ett meddelande så löser vi det! 

 

  • Mina länkvänner:  
  • Carola Strömstedt  - skrivblogg (följ hur det går med hennes triologi!)
  • Ann-Sofie - smyckesdesigner