Info & blandat

 

Hej!

Jag vet att jag byggt om min hemsida länge! Varit nöjd med basen men inte riktigt hittat rätt. Nu har jag kommit på hur jag vill ha det, men det kommer att bli lite ändringar hit och dit tills jag fått till det.

Verksamheten jag ska starta heter JOEI books and art. Tanken var att den skulle få en egen hemsida, men det jag kommit fram till nu är att jag kommer slå ihop den nya med den gamla (den ni är inne på nu). Så det är det jag ska försöka få till, och på vägen dit eller efter, kan nya saker tillkomma och befintliga saker tyvärr försvinna.

Så ni får återigen ha tålamod med mina renoveringar på nätet, hehe. Jag får lite karma tillbaka snart. Vi ska ha stambyte där jag bor nu i augusti och flera veckor framåt. Men som med hemsidan – det blir bra när det väl blir klart! Hehe.

*

Skrivandet: ja, del 1 i min bokserie närmar sig sättning och annan formgivning för att bli en riktig bok! Längtar så att få dela min berättelse med er! Men framförallt att få hålla i den - min bok! Och fler blir det!

Jag jobbar på att komma igång med läsningen igen också. Jag gillar ju att läsa, men vill gärna mesta dels läsa innan jag ska sova. Och felet ligger i att jag lägger mig på tok för sent och då blir det ingen läsning. Så rutiner behöver jag få tillbaka. Jag kommer även ändra sättet jag recenserar på. Jag kommer inte skriva så detaljerat tror jag utan mer bara lägga fram mina tankar om boken.

Nä nu måste jag sova. Klockan är snart 02 ... säger ju att jag måste ha bättre rutiner. Nu är det förvisso helg, men ändå.

 

God natt raringar.

30 Jul 2023

 

 

Denna sida ligger bland de 10 bästa i konstkategorin!

Yeeey - heja mig! Glad jag blir!! :D

- till listan

 

 

      Vill du hjälpa mig på vägen?

             - dela gärna sidan!

           Bookmark and Share        

                          

                       Tack :)

 

 

MINA SENASTE BLOGGINLÄGG:

 

Anmäl er gärna till mitt nyhetsbrev! 

 

 

Det är alltid kul med länkvänner! Är du intresserad? Skicka ett meddelande så löser vi det! 

 

  • Mina länkvänner:  
  • Carola Strömstedt  - skrivblogg (följ hur det går med hennes triologi!)
  • Ann-Sofie - smyckesdesigner