Tjänster & Priser

Skrivet: 3/9-22

Hej!

Jag kommer starta en egen verksamhet inom min konst och skrivandet, när det väl påbörjats/startats upp kommer jag sälja min konst och mina böcker mm. från företagets hemsida(som ännu inte skapats). Men denna sida kommer alltid att vara kvar och i bruk - den här sidan är en djupare inblick i mitt "jag" och är som en portfolio också. Och det är även från denna sida som man bara kommer att kunna göra anpassade beställningar ifrån. Företagssidan kommer enbart vara försäljning på konst jag skapat för eget intresse, i all sin form, inklusive mina böcker - jag kommer ge ut mina böcker själv via företaget.

*

En av mina drömmar är ju att bli författare på riktigt, att ha en fysisk bok i handen som jag har skrivit, och att få dela mina berättelser med läsare där ute. En annan dröm är, som sagt, att starta verksamheten inom konsten och skrivandet. Så för mig känns det självklart att ge ut mina egna böcker via mitt eget förlag, och då uppfylla båda mina drömmar! Men det betyder inte att böckerna kommer ha sämre kvalité än om jag skulle ha ett etablerat förlag i ryggen. Mina manus bearbetas av betaläsare, lektör och språkvetare/korrektur. Vid behov och för utveckling spånar jag med språkrådet, skrivchatter/utbildningar och skrivvänner, etablerade som aspirerande författare. Skillnaden med att ge ut själv är att jag får stå för alla kostnader och får göra precis allting själv. Men jag får också all vinst och friheten att forma boken till exakt det sätt som jag vill ha den - vilket är guld värt i min värld. Självklart är jag mån om kvalitén och har självinsikt att ta in hjälp på områden där jag inte kan uppfylla kvalitén själv. Som till exempel omslag. Som illustratör, hobbyfotograf och konstnär kommer jag försöka själv, och då också slippa den kostnaden. Men får jag inte till visionen jag önskar kommer jag i stället att anlita en person som är van att göra omslag. Densamma för allt som har med processen från manus till bok att göra. 

*

Hittills har jag använt mig av Frilans finans, och det kommer jag att fortsätta med framtill den egna verksamheten är i gång och jag då sköter allting själv inom företaget.

***

TJÄNSTER

Illustration

Jag prioriterar bokillustrationer och övriga företagsbeställningar - dvs. att en illustratör behövs till en produkt eller liknande, men jag tar emot beställningar från privatpersoner också. 

Bokillustrationer:

Digitalt målande

Gråskala/svartvitt: 1500 kr per bild

Flerfärg: 2000 kr per bild

Skickas digitalt. Önskas utskrift (fotopapper) är det: 50 kr per bild/kopia. 100 kr för utskrift i A3.

På papper, till exempel med akvarell, tusch eller färgpennor

ca A5-A4 gråskala/svartvitt: 2000 - 2500 kr per bild

ca A5-A4 flerfärg: 2500 - 3000 kr per bild

Skickas per post, men kan också skannas in och skickas digitalt (upp till A4).

*priserna är exl. moms. Inga övriga kostnader, utan vill stå med som illustratör bara.

*Större/mindre mått är prissättningen varierad.
*Andra områden än till böcker prissätts individuellt.

*

Jag är bra på detaljrika bakgrunder och göra personer och djur verklighetstrogna. Men kan absolut göra "enkla" bilder också och/eller anpassa mig till andra stilar. 

***

Till privatpersoner, där det inte gäller bokillustrationer:

Illustrationer

*Jag tar emot beställningar efter önskemål, dock ej porträtt - men jag kan göra bilder som ska likna/påminna om en person eller ett djur, och så försöker jag såklart göra så likt som möjligt medhjälp av referensbilder. 

Prissättningen är individuell.

Men ...
Digitalt målande

Svartvitt/gråskala, från: 500 kr

Flerfärg, från: 1000 kr

På papper, med till exempel akvarell, tusch eller färgpennor

A5 från, 1000 kr
A4 från, 1500 kr
A3 från, 2000 kr

*Jag illustrerar gärna på fotografier, det kan till exempel vara: att göra håret längre eller i annan färg, ändra kläder, ansikts- eller kroppsmålningar, lägga till saker osv. Eller bara måla bakgrunden i en färg och/eller mönster. Listan är oändlig.

Denna konstform gör jag endast digitalt.

Från: 100 kr för enkel förändring, som enbart håret eller måla bakgrunden osv. Men börjar det läggas till saker så, från: 250 kr. 

*Jag illustrerar gärna utifrån din kroppsform (alla är unika och vackra och det är det jag vill få fram ihop med ditt "jag"), men inte naket! Utan jag vill låta kroppsformen vara målarduken på pappret och fylla den med det som utgör ditt "jag", som kan vara allt mellan himmel och jord. Alternativ att bakgrunden fylls med ditt "jag" och din kroppsform målas stående bland allt som definerar ditt "jag". Kroppen kan vara bakifrån eller framifrån, eller både och. Som sagt, inget naket, utan jag kommer att måla dit underkläder om det ska vara detaljrikt. För kroppen kan också enbart vara i konturer och i din hudfärg, eller helt i vitt som i ett urklipp - eller helt i svart. Bilderna kan vara sensuella men också helt neutrala fast unika. En bild med bara din kroppsform, eller som par eller en hel familj där kropparna är tavlor för varje persons intressen. 

Digitalt målande

Svartvitt/gråskala: 1500 kr

Flerfärg: 2000 kr

På papper, med akvarell, tusch eller färgpennor

A5: 1000 kr
A4: 1500 kr
A3: 2500 kr

Priser exl. moms.

 

Skrivande

Jag kan hjälpa dig att skriva:

*Personliga dikter eller texter till någon, eller de tankar du har inom dig men inte riktigt kan få ner själv

Dikt, från 150 kr 

Text, från 300 kr  

Priser exl. moms.

 

***

Bra att veta om du gör en beställning

  • Jag behöver uppgifter som: adress, e-postadress och telefonnummer. 
  • Ett kontrakt skapas i samband med att beställningen görs, t ex. dialogen via e-post. 
  • Det är bra om du är tillgänglig för frågor under processens gång, via e-post eller sms. 
  • Du betalar via faktura eller swish - ordern skickas när jag fått betalt.
  • Beställningarna skickas via postnord, digitalt eller kan i vissa fall överlämnas i stan i Stockholm. 

*

Jag kommer lägga upp den bild eller dikt jag gjort på mina sociala plattformar. Om du ej önskar detta är det bara att säga till.

*

Då detta är tjänster, och som skapas efter önskemål, gäller inte ångerrätten. Se: Om kunden ångrar sitt distansköp | För företagare | Konsumentverket

Men sjävklart får du avbeställa din order om jag inte kommit igång med den eller precis har börjat. Har jag däremot kommit en bit tillkommer en kostnad på det arbete jag hunnit lagt ner. Det vill säga, om din order är klar och du ångrar dig får du tyvärr betala för den ändå. 

*

 

Jag ser fram emot att få skapa åt dig!

 

 

 

Denna sida ligger bland de 10 bästa i konstkategorin!

Yeeey - heja mig! Glad jag blir!! :D

- till listan

 

 

      Vill du hjälpa mig på vägen?

             - dela gärna sidan!

           Bookmark and Share        

                            &

         Skriv gärna några ord i

        min gästbok innan du går

           

                       Tack :)

 

 

MINA SENASTE BLOGGINLÄGG:

 

Anmäl er gärna till mitt nyhetsbrev! 

 

 

Det är alltid kul med länkvänner! Är du intresserad? Skicka ett meddelande så löser vi det! 

 

  • Mina länkvänner:  
  • Carola Strömstedt  - skrivblogg (följ hur det går med hennes triologi!)
  • Ann-Sofie - smyckesdesigner