Min Andliga sida :)

 

Man kan säga att jag är en s.k. ”beliver” när det kommer till det andliga planet - allt som har med det lite mer övernaturliga att göra. Jag har sedan så länge jag kan minnas, kunnat känna av och ibland se andar, eller själar som jag gillar att kalla dem. Jag är mottaglig och har varit med om en hel del saker genom åren. Men jag vet att jag kan ge och få ut så mycket mer ut av det. Det är rädslan som hållit och fortfarande (till en viss del) håller mig tillbaka. Jag är rädd för vad jag kan tänkas att komma få se och vad som faktiskt kan ske …

Men med tiden har jag mognat och kommit över en del broar. Så nu i dag vågar jag öppna mig betydligt mer. Jag har lärt mig att känna av vad som är/känns ”rätt” och vad som är/känns ”fel”. 

... Måste bara tillägga en grej, så att det inte blir fel eller något missförstånd:

Jag är INTE något medium - inte än i alla fall. Jag har aldrig haft en s.k. dialog med en ande, utan enbart varit med om olika händelser, sett och känt av dem. Men tiden får förutse vad jag lär och ser ;)

Däremot, hanterar jag energier - jag kan ta emot och föra över energi (dock vet jag inte hur jag för över energin - det sker bara! Människor jag mött säger alltid att de mår så mycket bättre i min närhet. Så på något sätt måste jag ju dela med mig av min energi). Jag känner direkt av hur den andra mår - jag sugs åt av dess energi, bra som dålig. Jag känner det via dina känslor och/eller via din utstrålning. Många av "dem mina" som har det jobbigt kommer ofta till mig. Människor jag inte känner har sagt att jag utstrålar sol och glädje, en sprudlande energiladdning. Det är denna jag - omedvetet - delar med mig av.

Jag kan även läsa av dig i övrigt. Jag vet om du talar sanning(även om jag inte säger det högt till dig så kan jag lämna ett samtal vetande om du talat sanning eller ej) & jag kan få ett "hum" om vad du är för person. Ibland räcker det med att titta på ett fotografi för att uppfatta den rätta känslan ihop med dess energi. Men oftast behöver jag träffa personen, och vanligtvis räcker det med en första träff. Men detta är också väldigt beroende på vad det är som jag är ute efter och vissa är betyligt lättare att läsa av än andra. Så, ja det förekommer fall där jag inte kunnat läsa av personen över huvud taget eller haft fel. Men generellt sett så stämmer allt ovan. :) 

 

Så med detta sagt hittar du allt som har med det övernaturliga (via mig) att göra här! Det är bara att klicka på önskad länk här nedan ;)

 

--------------------------------------------------------------------------

Senaste nytt, 2020  --> 

--------------------------------------------------------------------------

 

Livet efter detta

Den störa förändringen & Mötet med mitt inre

Övernaturliga händelser del 1 (Från "långt bak i tiden" till 2012)

Övernaturliga händelser del 2 (Från 2013, 2014 och 2015)

Övernaturliga händelser del 3 (från 2020 och framåt, inkl. händelser som hände från 2016 - 2019)

Mina drömmar och hur jag tyder dem (inkl. sanndrömmar!)

De två sista läkarna är ännu tomma och ej länkade till något.

 

 

Denna sida ligger bland de 10 bästa i konstkategorin!

Yeeey - heja mig! Glad jag blir!! :D

- till listan

Notis: den gjorde det, under flera år - jag förlorade allt jag byggt upp när jag valde att byta namn på hemsidan. Men det är bara att kämpa sig tillbaka! :)

-------------------------------

      Vill du hjälpa mig på vägen?

             - gilla/dela sidan

(aw, mina 152 gillningar försvann i samband med namnbytet).

          

           Bookmark and Share

                   

             TACK SÅ MYCKET! :)

-------------------------------

 

         Skriv gärna några ord i

        min gästbok innan du går! 

           

                       Tack :)

---------------------------------  

 

MINA SENASTE BLOGGINLÄGG:

 ---------------------------------

Anmäl er gärna till mitt nyhetsbrev! 

Där får ni senaste nytt, händelser och kanske lite annat smått och gott.

 

---------------------------------