Min andliga sida

 

2/4-23: det stämmer det nedan, däremot vill jag tillägga - att jag under de senare åren utvecklats nå enormt. Som störts utveckling har definitivt kommit sedan mamma gick bort, 2021. Jag är inte rädd för döden på samma sätt som innan och jag har öppnat upp ännu mer och vairt med om massvis av nya händelser. De kommer att komma upp här. Jag har även bestämt mig för att ta det till nästa steg - att utbilda mig till medium. Jag vill lära mig ta in, förstå och tyda bättre och kanske till och med kunna kommunicera med min egen mamma! Sjävklart är hon en drivkraft men det är inte enbart därför jag väljer detta. Utan det är för att jag som sagt utecklats så mycket inom detta, och det hade jag gjort även om mamma vore kvar i jordlivet. Jag behöver få utlopp för det och veta hur jag ska hantera det och göra med det. Jag vill ta vara på min gåva och även kunna hjälpa andra att nå ut till sina bortgångna eller hjälpa bortgångna att nå ut till sina nära. Jag vill ta tag i det så snart som möjligt och kommer göra det när jag känner att jag kan lägga hundra procent fokus på det.

Under 2022 och fortsatt nu under 2023 har jag också börjat kolla på sådana där spökprogram där man söker bevis och så vidare. Jag har fastnat helt, och bockar nu av program efter program. Finns mängder av dem på Discovery+ Men det jag ville säga med detta: är att jag fått svar på saker jag inte ens visste att jag hade frågor på. Saker jag varit med om för många år sedan som förklaras i avsnitten eller att de upplever liknade saker med mera. Både informationrikt och skrämmande saker som jag nu förstått att jag varit med om en del demonisk aktivtet. Vilket är lite skrämmande. Jag ser, hör och upplever både ljus och mörker - ont och gott. Vilket då också är en av faktorerna att jag vill utbilda mig. Just för att kunna öppna upp ännu mer men framförallt lära mig att rena och stänga ner. Jag vill även lära mig lägga taraokort och komma närmare naturen och djurlivet mm.

                                                                *******************************

Jag är troende när det kommer till det andliga planet - allt som har med det lite mer övernaturliga att göra. Jag har sedan så länge jag kan minnas, kunnat känna av och ibland se andar, eller själar som jag också gillar att kalla dem. Jag är mottaglig och har varit med om en hel del saker genom åren. Men jag vet att jag kan ge och få ut så mycket mer ut av det. Det är rädslan som hållit och fortfarande (till en viss del) håller mig tillbaka. Jag är rädd för vad jag kan tänkas att komma få se och vad som faktiskt kan ske …

Men med tiden har jag mognat och kommit över en del broar. Så nu i dag vågar jag öppna mig betydligt mer. Jag har lärt mig att känna av vad som är/känns ”rätt” och vad som är/känns ”fel”. 

Jag är inte något medium - inte än i alla fall. Jag har aldrig haft en s.k. dialog med en ande, utan enbart varit med om olika händelser, sett, hört och känt av dem. 

Tiden får förutse vad jag ser och lär i fortsättningen :) 

Däremot hanterar jag energier - jag kan ta emot och föra över energi (dock vet jag inte hur jag för över energin - det sker bara! Människor jag mött säger ofta att de mår så mycket bättre i min närhet. Så på något sätt måste jag ju dela med mig av min energi). Jag känner direkt av hur den andra mår - jag sugs åt av dess energi, bra som dålig. Jag känner det via dina känslor och/eller via din utstrålning. Många av "dem mina" som har det jobbigt kommer ofta till mig. Människor jag inte känner har sagt att jag utstrålar sol och glädje, en sprudlande energiladdning. Det är denna jag - omedvetet - delar med mig av. Detta är något jag vill fördjupa mig inom och lära mig mer av. 

Jag vet inte om detta hör till det ovan, men jag tror det. Jag kan se energifältet (som jag tror att det är) runt människor, djur och faktiskt även runt saker. Främst ser jag det hos människor, och detta är också något jag ännu inte kan kontrollera, utan något som bara sker. Det jag ser är ett vitt sken/en kontur runt kroppen. Det är sällan runt hela utan ofast kring en viss del, ena sidan eller bara överkroppen. Ibland är konturen tjockare på en sida eller en punkt, jag tror att den sidan vill säga något - att personen/djuret har problem där. Skenet/konturen har visat sig på fler olika sätt och kommit i olika sammanhang och situationer. Detta är ju också något jag gärna vill ta reda på mer om och utvecklas inom. 

 

Med detta sagt hittar du allt som har med det övernaturliga (via mig) att göra här! Det är bara att klicka på önskad länk här nedan ;)

--------------------------------------------------------------------------

Senaste nytt, 2021  --> 25/7: Alla text-länkar nedan förutom de två sista har text!

(Som sagt i texten ovan, finns det många fler händelser. Jag måste bara renskriva dem och lägga upp här! Haft många drömmar också!)

--------------------------------------------------------------------------

 

Livet efter detta

Den störa förändringen & Mötet med mitt inre

Övernaturliga händelser del 1 (Från "långt bak i tiden" till 2012)

Övernaturliga händelser del 2 (Från 2013, 2014 och 2015)

Övernaturliga händelser del 3 (från 2020 och framåt, inkl. händelser som hände från 2016 - 2019)

Mina drömmar och hur jag tyder dem (inkl. sanndrömmar!)

 

Jag ser ofta "saker" överallt som jag tycker liknar något, det kan vara allt mellan himmel och jord. Det är också en av mina nya konstformer - jag har samlat på mig mängder av bilder tillhörande detta, där åskådaren ska få bedöma själv vad denna ser och där jag också berättar/visar vad jag ser. Jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska lägga upp just detta men än så länge hittar ni några få samlade övernaturliga bilder i Fotograflänken på startsidan. Om annat klicka HÄR. Jag har även en egen kategori inom moln. Förklaring kan du läsa HÄR längst ner och bilderna kan du se HÄR. De finns också annars inom fotograflänken. :)

 

 

 

Denna sida ligger bland de 10 bästa i konstkategorin!

Yeeey - heja mig! Glad jag blir!! :D

- till listan

 

 

      Vill du hjälpa mig på vägen?

             - dela gärna sidan!

           Bookmark and Share        

                          

                       Tack :)

 

 

MINA SENASTE BLOGGINLÄGG:

 

Anmäl er gärna till mitt nyhetsbrev! 

 

 

Det är alltid kul med länkvänner! Är du intresserad? Skicka ett meddelande så löser vi det! 

 

  • Mina länkvänner:  
  • Carola Strömstedt  - skrivblogg (följ hur det går med hennes triologi!)
  • Ann-Sofie - smyckesdesigner