Min andliga sida :)

 

Jag är en "beliver" när det kommer till det andliga planet - allt som har med det lite mer övernaturliga att göra. Jag har sedan så länge jag kan minnas, kunnat känna av och ibland se andar, eller själar som jag gillar att kalla dem. Jag är mottaglig och har varit med om en hel del saker genom åren. Men jag vet att jag kan ge och få ut så mycket mer ut av det. Det är rädslan som hållit och fortfarande (till en viss del) håller mig tillbaka. Jag är rädd för vad jag kan tänkas att komma få se och vad som faktiskt kan ske …

Men med tiden har jag mognat och kommit över en del broar. Så nu i dag vågar jag öppna mig betydligt mer. Jag har lärt mig att känna av vad som är/känns ”rätt” och vad som är/känns ”fel”. 

Jag är inte något medium - inte än i alla fall. Jag har aldrig haft en s.k. dialog med en ande, utan enbart varit med om olika händelser, sett och känt av dem.

Tiden får förutse vad jag ser och lär ;)

Däremot hanterar jag energier - jag kan ta emot och föra över energi (dock vet jag inte hur jag för över energin - det sker bara! Människor jag mött säger alltid att de mår så mycket bättre i min närhet. Så på något sätt måste jag ju dela med mig av min energi). Jag känner direkt av hur den andra mår - jag sugs åt av dess energi, bra som dålig. Jag känner det via dina känslor och/eller via din utstrålning. Många av "dem mina" som har det jobbigt kommer ofta till mig. Människor jag inte känner har sagt att jag utstrålar sol och glädje, en sprudlande energiladdning. Det är denna jag - omedvetet - delar med mig av.

Jag kan även läsa av dig i övrigt. Jag vet om du talar sanning(även om jag inte säger det högt till dig så kan jag lämna ett samtal vetande om du talat sanning eller ej) och jag kan få ett "hum" om vad du är för person. Ibland räcker det med att titta på ett fotografi för att uppfatta den rätta känslan ihop med dess energi. Men oftast behöver jag träffa personen, och vanligtvis räcker det med en första träff. Men detta är också väldigt beroende på vad det är som jag är ute efter och vissa är betyligt lättare att läsa av än andra. Så, ja det förekommer fall där jag inte kunnat läsa av personen över huvud taget eller haft fel.

Men generellt sett så stämmer allt ovan. :) 

 

Så med detta sagt hittar du allt som har med det övernaturliga (via mig) att göra här! Det är bara att klicka på önskad länk här nedan ;)

Vill du i stället (eller också) läsa om blandade händelser eller upplevelser jag varit med om som inte varit övernaturliga finner du det i författarlänken eller klicka HÄR.

 

--------------------------------------------------------------------------

Senaste nytt, 2021  --> 25/7: Alla text-länkar nedan förutom de två sista har text!

--------------------------------------------------------------------------

 

Livet efter detta

Den störa förändringen & Mötet med mitt inre

Övernaturliga händelser del 1 (Från "långt bak i tiden" till 2012)

Övernaturliga händelser del 2 (Från 2013, 2014 och 2015)

Övernaturliga händelser del 3 (från 2020 och framåt, inkl. händelser som hände från 2016 - 2019)

Mina drömmar och hur jag tyder dem (inkl. sanndrömmar!)

 

Jag ser ofta "saker" överallt som jag tycker liknar något, det kan vara allt mellan himmel och jord. Det är också en av mina nya konstformer - jag har samlat på mig mängder av bilder tillhörande detta, där åskådaren ska få bedöma själv vad denna ser och där jag också berättar/visar vad jag ser. Jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska lägga upp just detta men än så länge hittar ni några få samlade övernaturliga bilder i Fotograflänken på startsidan. Om annat klicka HÄR. Jag har även en egen kategori inom moln. Förklaring kan du läsa HÄR längst ner och bilderna kan du se HÄR. De finns också annars inom fotograflänken. :)

....................................................................

 

 

Denna sida ligger bland de 10 bästa i konstkategorin!

Yeeey - heja mig! Glad jag blir!! :D

- till listan

 

------------------------------------------

      Vill du hjälpa mig på vägen?

             - dela gärna sidan! :)

           Bookmark and Share        

           TACK SÅ MYCKET! :)

-----------------------------------------

 

         Skriv gärna några ord i

        min gästbok innan du går! 

           

                       Tack :)

--------------------------------------  

 

MINA SENASTE BLOGGINLÄGG:

 --------------------------------------

Anmäl er gärna till mitt nyhetsbrev! 

Där får ni senaste nytt, händelser och kanske lite annat smått och gott.

 

--------------------------------------

  • Mina länkvänner:  
  • Carola Strömstedt  - skrivblogg (följ hur det går med hennes triologi!)
  • Ann-Sofie - smyckesdesigner