Om hemsidan :)

 

OM SIDAN

 

Denna hemsida skapades år 2012 efter några års pushande av min kära, underbara mor.

”Du borde verkligen skaffa dig en hemsida för dina verk” >> ”Ska du inte bygga upp en hemsida nu då?” >> ”Vore inte en hemsida en bra idé för det du gör?” var meningar som kom varje dag under flera års tid från min käre mor.

 

Under tiden jobbade jag heltid och försökte hinna med allt det kreativa. Sedan blev jag sjuk – jag fick bland annat diagnosen fibromyalgi (har många fler sjukdomar på lager … tyvärr. Du kan läsa om allt i länken, om mig/personlig text.) Det ledde till att jag tog en längre semester, började sedan att jobba mindre och plugga några kurser. I samma veva började jag skriva på riktigt också. Och jag fick allt mer tid, men framförallt ork, till det kreativa.

Det var roligt igen.

Och året där senare fick jag en idé!

”Ja, jag ska göra en hemsida!”.

 

Haha. Tack mamma – du är bäst!

 

Första namnet var: johannaeisenelifeofart.n.nu – vilket ni ser är ett jäääätte långt namn för webben och för alla att komma ihåg. Så jag ändrade till: artofme.n.nu

Jag funderar på att ändra namnet igen, en sista gång till: artofjohannaeisene.se med tanke på att jag funderar på att skaffa en .se domän. Men. Nä, jag är rätt bekväm med artofme namnet och kommer troligen behålla det trots allt. Vi får se när jag får ändan ur vagnen och skaffar en domän. Om jag ska vara ärlig så känns det som att jag inte riktigt behöver det ännu (skrivet 20/7–18), får se vad framtiden visar!

I skrivandets stund är det som sagt, den 20e juli 2018, och sidan är än en gång under en makeover.

Många gånger har jag ändrat och lekt med sidan. Det är som att möblera om hemma, eller köpa nya kuddar till soffan eller byta gardiner. Det känns nytt och fräscht på något sätt. Ändringar med sidan har ju också skett vartefter jag utvecklat mig själv, så att säga. Då i tankesätt, mognad och erfarenheter m.m. Jag startade ju sidan för mina verk. Men jag visste inte riktigt hur jag ville göra med allt. Så jag har testat mig fram, vad jag gillar och inte – vad mina mål eller syftet med allting är. Visioner har jag, men det måste bli funktionellt också. Så som sidan blir nu känns i alla fall  bra. Jag jobbar hela tiden på att göra sidan så enkel och tydlig som möjligt ihop med allt jag lägger in – som är en hel del som ni vet!

Denna sida har alltså en funktion som till liknelse av en portfolio – en plats där jag samlar mina verk oavsett form, och ger en möjlighet för er att komma i kontakt med mig, samt göra beställningar om så önskas. Jag delar även med mig min andliga sida och berättar på ett litet mer djupare plan om mig själv på hemsidan. Och så får ni ju även följa hur arbetet med mina manus går! I framtiden kommer du även kunna köpa fotografier och/eller illustrationer som jag gjort på fritiden för eget bruk!

 

Så på den här hemsidan hittar du en del av mig själv och min konst i all sin form.

 

Att få arbeta med linjerform, färg och ord – är bland det bästa jag vet på denna jord.

Att få skriva, fota och rita, det är min terapi – jag älskar- och behöver det.

.......................................................................................................................................

16/8 – 2020: det stämmer det ovan, och nu några år senare har jag testat och lekt klart och är jag redo att sköta min hemsida ordentligt. Jag har bytt namn, till mitt för- och efternamn samt skaffat en .se domän som jag kommer länka ihop sidan med. Jag strävar hela tiden med att ha sidan så enkel och tydlig det bara går. Det är många bilder och länkar på sidan jag gör så bra jag bara kan med det jag vill ha uppe. Hehe.

När ombyggnaden som jag gör nu är klar kommer det enbart ske mindre omställningar om jag vill ändra något eller ta bort/lägga till saker. 

Jag är glad att jag trivs med min hemsida, även om jag ändrat mycket med åren, och jag är glad över mitt beslut att ta tag i den på riktigt nu. Det är kul att ha en hemsida, sina verk och sig själv på sätt och vis, samlat på ett ställe.

 

Så igen – Tack mamma, för att du i mitt undermedvetna tog mig dit. :)

 

 

Denna sida ligger bland de 10 bästa i konstkategorin!

Yeeey - heja mig! Glad jag blir!! :D

- till listan

Notis: den gjorde det, under flera år - jag förlorade allt jag byggt upp när jag valde att byta namn på hemsidan. Men det är bara att kämpa sig tillbaka! :)

-------------------------------

      Vill du hjälpa mig på vägen?

             - gilla/dela sidan

(aw, mina 152 gillningar försvann i samband med namnbytet).

          

           Bookmark and Share

                   

             TACK SÅ MYCKET! :)

-------------------------------

 

         Skriv gärna några ord i

        min gästbok innan du går! 

           

                       Tack :)

---------------------------------  

 

MINA SENASTE BLOGGINLÄGG:

 ---------------------------------

Anmäl er gärna till mitt nyhetsbrev! 

Där får ni senaste nytt, händelser och kanske lite annat smått och gott.

 

---------------------------------